Stresin më të madh që e përjetova në jetë ishte informata se për shkak të tumorit të diagnostifikuar në tru më kanë mbetur edhe 10 ditë nga jeta. E paralizuar, në shtrat, pa kurrfarë shprese nga mjekët, por me shpresë se ndoshta do të ndodhë çudi. Neurokirurgu Jovica Ugrinovski, me përvojën dhe profesionalizmin e tij shumëvjeçar, më dëshmoi se çudirat me ë vërtetë ekzistojnë. Pas një viti nga operacioni, te unë nuk ka asnjë gjurmë nga sëmundja.
Çdo gjë filloi kur i ndjeva simptomat e para të mpirjes së anës së majtë të trupit. Duke mos ditur se çfarë po ndodh me shëndetin tim, menjëherë shkova në mjek, ku më diagnostifikuan qarkullim të dobët dhe ndjenjë gjilpërash në qafë, për të cilat më thanë se nuk paraqesin kërcënim për jetën time.

Lexo më tepër

Për një pjesë të madhe të pacientëve ndarja e përvojës nga ballafaqimi me luftën me kancerin paraqet vështirësi, ecja e serishme mbi atë që është përjetuar. Dëshiroj që përvoja ime dhe tregimi i vështirë i jetës t’ju japë forcë dhe guxim juve dhe të afërmve tuaj që të vazhdoni në luftën me kancerin sepse unë me sukses e tejkalova këtë periudhë të vështirë nga jeta. Rrugëtimi i mundimshëm filloi në vitin 2006 dhe 5 vite të tëra kërkoja shpëtim për shëndetin tim. Diagnoza ime ishte parezë e nervit të majtë të fytyrës, faciales. Përditshmëri e kisha shkuarjen nga klinika në klinikë, konsultime prej te mjeku në mjek, një grusht me ilaçe nga terapia e gabuar. Shëndeti më dobësohej, isha e dëshpëruar, dhe si kalonte koha dëmtimi i fytyrës bëhej më i madh e më i madh. 

Lexo më tepër

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language