Informacion rreth doktorit


Dr. Mihajlo Ivanovski
Specialist ortoped Ortopedi dhe traumatologji
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2010 Specialist i kirurgjisë së përgjithëshme – Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë

Artroplastia e pelvisit dhe gjurit

"Stolzalpe", Austri

“Southwestern Center for orthopedic Surgery, Sportstraumatology” –  Shtutgard , Gjermani

Spitali "Santo Bambino" - Katania Sicili , Itali

Spitali universitar - Valjadolid, Spanjë

 

2005

Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep.Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i ortopedisë dhe traumatologjisë 2006 - 2010 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e kirurgjisë së qytetit – Shkup, vullnetar – reparti i traumatologjisë

Edukimi shtesë

- Spitali Universitar – Valjadolid, Spanjë - Spitali „Shëm Bambino“ – Katania Sicili, Itali - “Southwestern Center for orthopedic Surgery, Sportstraumatology” – Shtutgard, Gjermani - Endoprotetika në kryçe dhe gjunjë – “ Stolzalpe”, Austri

Anëtar

- Shoqata maqedonase e Ortopedisë dhe Traumatologjisë ( МАОТ ) - АО fondacioni - Asociacioni ndërkombëtar i Artroskopisë - Kirurgjia e gjunjëve dhe mjekësia ortopedike sportive ( ISAKOS ) - Asociacioni Europian për kirurgji të gjunjëve - Traumatologjia sportive dhe artroskopia (ESSKA )

Gjuhë të huaja

-Anglisht

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language