Informacion rreth doktorit


Dr. Jordanço Ivanov
Specialist i gjinekologjisë dhe obstetrikës Gjinekologji dhe obstetrikë
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2011 Acibadem Maslak Hospital, Stamboll, Turqi
Reparti i gjinekologjisë dhe obstetrikës Prof. Mete Gjyngjyr 2008 Spitali Universitar – AKH - Vien, Austri
Reparti i endokrinologjisë gjinekologjike - Prof. Johanes Huber 2004 Program trajnimi postdiplomik nga sfera e mjekësisë riprodhuese dhe IVF - Prof. Xhoshua Dor
Spitali „Sheeba“, Tel Aviv, Izrael 2006 Specialist i gjinekologjisë dhe obstetrikës - Fakulteti i Mjekësisë- Shkup, R. e Maqedonisë
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1999 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup, R. e Maqedonisë
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i gjinekologjisë dhe obstetrikës 2001 - 2010 Spitali special i gjinekologjisë dhe obstetrikës – Çair, Shkup
2007 Asistent në katedrën e gjinekologjisë dhe obstetrikës, Fakulteti i Mjekësisë- Shkup, R. e Maqedonisë
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Çertifikata

- Çertifikat për përgatitje të paralindjes së grave shtatzëna nga UNICEF në vitin 2003. -Çertifikat për reanimacion dhe ringjallje të avancuar, Sackler Faculty of Medicine, Izrael në vitin 2004 -Çertifikat nga European School for Maternal, Infanth, Neonatal and Adolescent Healt Care, Trst, Itali, në vitin 2010.

Gjuhë të huaja

- Anglisht

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language