Informacion rreth doktorit


Dr. Vladimir Ortakov
Neuropsikiatër

Psikiatria
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

1998 Edukim psikoterapik –Britania e Madhe – Deon
Qendër - Holwell - Deon, Britania e Madhe 1994 -1995 Instituti psikiatrik –Universiteti Kolumbia – Nju Jork
Reparti i neuroshkencës, psikiatër 1993 Specialist i neuropsikiatrisë – Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1985 Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 – tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i psikiatrisë 2000 - 2010 Qendra e shëndetit mental – Shkup 1988 - 2010 Spitali psikiatrik, Shkup

Gjuhë te huaja

- Anglisht

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language