Informacion rreth doktorit

 

Dr. Aleksandar Bojaxhiev
Specialist i gjinekologjisë dhe obstetrikës Gjinekologji dhe obstetrikë
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2009 Specialist i gjinekologjisë dhe obstetrikës- Fakulteti i Mjekësisë- Shkup Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 2003 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“ Reparti i gjinekologjisë dhe obstetrikës 2009 -2010 Spitali special për gjinekologji dhe obstetrikë „Malla Bogorodica “ - Shkup 2004 - 2005 Ekip mjeksor i IOM-së

Edukimi shtesë

-Axhibadem Masllak–Stamboll, Turqi– procedura laparoskopike dhe kirurgji robotike -Kurse për ultrazë – Prof. Dr. Mete Gyngor

Çertifikata

-Kontrollë skriningu ultrazëri gjatë shtatëzanisë nga Fetal Medicine Foundation

Gjuhë të huaja

- Anglisht
- Rusisht

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language