Nëse keni çfarëdo pyetje lidhur me ndonjë sëmundje të caktuar malinje, dëshironi të kuptoni se si zhvillohet procesi i radioterapisë, cilat janë efektet e padëshiruara nga kimioterapia... Na shkruani në Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. dhe ekipi ynë i onkologëve do t’ju përgjigjet me kënaqësi në të gjitha pyetjet dhe dilemat tuaja.

Continue Reading

Stërvitja e rregullt i zvogëlon efektet negative nga trajtimi siç janë lodhja dhe depresioni dhe e zvogëlon rrezikun nga paraqitja e serishme e sëmundjes. Numër i madh i hulumtimeve shkencore tregojnë se pacientët e diagnostifikuar dhe të mjekuar nga kanceri, çdo javë duhet të aplikojnë nga 150 minuta ushtrime të matura, ushtrime për tërheqje ose 75 minuta aktivitet fizik intensiv.

Continue Reading

Kanceri i prostatës zhvillohet në gjëndrën e quajtur prostatës. Ajo është me madhësi të gështenjës dhe gjendet pikërisht nën fshikëzën e urinës. Kjo gjëndër prodhon një pjesë nga lëngjet e spermës. Pas kancerit të lëkurës, ky tip i kancerit është më i shpeshtë mes popullatës mashkullore. Kanceri i prostatës zhvillohet ngadalë, pa bërë gjatë kësaj çrregullime serioze. Por ekzistojnë edhe tipa të kancerit të prostatës të cila janë agresive dhe përhapen shpejt.

Continue Reading

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language