D-r Dimitar Trajkov

Informacion rreth doktorit


Dr. Dimitar Trajkov
Gastroeneterohepatolog Gastroeneterohepatologjia
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2013
Subspecialist i gastroeneterohepatologjisë
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ –Shkup, Rep. Maqedonisë

2007
Magjistër - Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ –Shkup, Rep. Maqedonisë

2004
Specialist i mjekësis interne
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ –Shkup, Rep. Maqedonisë 1997
Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ –Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - tani
Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i gastroeneterohepatologjisë

1998 - 2010
Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e gastroeneterohepatologjisë

Anëtar

- Përfaqësues i Maqedonisë në bordin Europian për gastroeneterohepatologji 

- Anëtarë i organizatës Botërore të gastroeneterohepatologjisë

Gjuhë të huaja

-Anglisht

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language