Ana Antovska

Informacion për doktori


Ana Antovska
Nutricioniste
Axhibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2013
Trajnim komplet për dietikë, nutricionizëm klinik dhe poliklinik

Masllak, Kadëkoj, R.e Turqisë
2014
Fakulteti Tekniko-Teknologjik - Veles
Universiteti „Shën Kliment Ohridski – Manastir, R. e Maqedonisë
Në vazhdim - Studimet master
Teknologji - Fakulteti Teknik - Veles, drejtimi nutricionizëm
Universiteti Sv. Klement Ohridski - Bitola, Rep. Maqedonisë

Eksperienca Profesionale

2013 - në vazhdim
Spitali klinik Axhibadem Sistina
Reparti për nutricionizëm dhe dietë
2012 - 2013
Menaxhere e cilësisë dhe sigurisë ushqimore si dhe kordinatore e HACCP sistemit
Furra Specijal – Shkup, R. e Maqedonisë

Gjuhë të huaja

Anglisht

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language