D-r Slobodan Drakulevski

Informacion rreth doktorit


Dr. Sllobodan Drakulevski
Specialist i gjinekologjisë dhe obstetrikës Gjinekologji dhe obstetrikë
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

1993 Fakulteti i Mjekësisë - asistent – Katedra e gjinekologjisë dhe obstetrikës
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1992 Specilaist i gjinekologjisë dhe obstetrikës – Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1984 Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i gjinekologjisë dhe obstetrikës 2001 - 2010 Spitali special i gjinekologjisë dhe obstetrikës „Мala Bogorodica“ - Shkup
Kryetar i Bordit Udhëheqës 1992 - 2001 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e gjinekologjisë dhe obstetrikës, Reparti i shtatëzanive me rrezik të lartë 1985 - 1992 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Mjek i përgjithshëm, Klinika për gjinekologji dhe obstetrikë– Fakulteti i Mjekësisë - Shkup

Gjuhë të huaja

-Anglisht

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language