D-r Zoran Trajkovski

Informacion rreth doktorit


Prof.Dr. Zoran Trajkovski
Specialist radiolog Radiologji
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

1998 Praktikant i përgjithshëm, doktor i shkencave të mjekësisë – Instituti i radiologjisë – Shkup,
Profesor i radiologjisë 1999 Studime postdiplomike në "Health management teachers training course"
"Haynal Imre" Universty of health sciences, Budapest, Hungari 1996 Reparti i radiologjisë pediatrike, Dr F. Guidanchet P.D.
CHUV, Lozan – Zvicërr 1985 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i radiologjisë – radiologji e përgjithshme dhe pediatrike, konsultues i radiologjisë 1997 - 2009 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Instituti i radilogjisë – Shkup, udhëheqës i repartit të radilogjisë pediatrike dhe radiologjisë intervente jovaskulare 1992 - 1997 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Instituti i radiologjisë – Reparti i radiologjisë pediatrike, radiolog 1989 - 1992 Qendra Klinike Unversitare - Shkup
Instituti i radiologjisë – Shkup, radiolog në trajnim 1985 – 1988 Qendra Klinike Unversitare - Shkup
Instituti i radiologjisë – Shkup, praktikant i përgjithshëm,

Publikime

"Urgent Neonatal Abdominal Surgery - Clinical and Radiological Aspects," –Petrovski. M. & Trajkovski Z. të publikuara në Shkup - 1998 "Skeletal Dysplasias and other Growth Disturbances Guçev Z. & Trajkovski Z. të publikuara në Shkup - 2000 "Lethal Skeletal Dysplasias" Trajkovski Z. të publikuara në Shkup - 2000 "Appendicitis, Ultrasound Diagnostics and Differential Diagnoses"- Trajkovski Z. Menora, 2001, Shkup Publikime të shumta të artikujve në revista të ndryshme shkencore

Anëtar

- Shoqata e radiologëve të R. së Maqedonisë (Macedonian Radiological Association) - Shoqata e mjekëve të R. së Maqedonisë (Macedonian Medical Bar Association) - Shoqata e kirurgëve të fëmijëve të R. së Maqedonisë (Association of Pediatric Surgeons of Macedonia)

Gjuhë të huaja

- Anglisht

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language