D-r Daniel Petrovski

Informacion rreth doktorit


Dr. Daniel Petrovski
Specialist urolog Urologji
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2006

Fabrika për instrumente mjekësore WOLF

Gjermani

2004

Spitali Universitar - Linc - prof. dr. Janaçek

Linc, Austri

2004

Spitali Universitar - AKN, Vienë - prof. dr. Marberge

Vienë, Austri

2001 Magjistër - Fakulteti i Mjekësisë- Shkup, Rep. Maqedonisë
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1997 Specialist i urologjisë – Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1995 Asistent i kirurgjisë, Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1991 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i urologjisë 1995 - 2010 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e urologjisë, blloku operativ urologjik, udhëheqës 1995 - 2010 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e urologjisë, Reparti për diagnostifikim dhe ndërhyrje ultrasonografike , udhëheqës 1992 - 1995 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e urologjisë, hulumtues i ri

Edukimi shtesë

- Spitali Universitar – AKN, Vien – Prof. Dr. Marberge
-Spitali Universitar – Linc – Prof. Dr. Janaçek
-Fabrika e instrumenteve medicinale WOLF - Gjermani

Gjuhë të huaja

- Anglisht

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language