Vladimir Jekik

Informacion rreth doktorit


Dr. Vladimir Jekiq
Specialist otorinolaringolog Otorinolaringologjia
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

1999 Primarius
Ministria e Shëndetësisë – Republika e Maqedonisë

1983 Kualifikim në otokirurgji – Fakulteti i Mjekësisë – Zagreb
Klinika e otorinolaringologjisë dhe kirurgjia cerviko-faciale

1982 Specialist i otorinolaringologjisë - Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

1976 Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i otorinolaringologjisë 1996 - 1997 Qendra Klinike Universitare – Shkup, R. e Maqedonisë
Klinika për veshë, hundë dhe fyt, otorinolaringolog, drejtor i klinikës 1978 - 1996 Qendra Klinike Universitare – Shkup, R. e Maqedonisë
Klinika për veshë, hundë dhe fyt, otorinolaringolog, udhëheqës i repartit

Gjuhë te huaja

- Anglisht

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language