D-r Djengis Jasar

Informacion rreth doktorit


Dr. Xhengis Jashar
Specialist i patologjisë Laboratori diagnostike
Axhibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2006 Magjistër në patologji- Fakulteti i Mjekësisë- Shkup,
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ –Shkup, Rep. Maqedonisë 1999 Specialist i patologjisë, Fakulteti i Mjekësisë- Shkup,
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ –Shkup, Rep. Maqedonisë 1990 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup,
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ –Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - tani
Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti për laboratori diagnostike 1993 - 2006 Instituti i radioterapisë dhe onkologjisë-Shkup
Qendra Klinike Universitare - Shkup, Rep. Maqedonisë

Anëtar

Asociacioni Europian i patologëve

Gjuhë të huaja

-  Anglisht

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language