D-r Snezana Adamovska

Informacion rreth doktorit


Dr. Snezhana Adamoska – Klisarovska
Specialiste e gjinekologjisë dhe obstetrikës Gjinekologji dhe obstetrikë
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2011 Magjistre në sferën e menaxhmentin shëndetësor
Universiteti Europian, Shkup 2007 Punë praktike në fushën e endoskopisë në mjekësinë riprodhuese
Salzburg, Austri. 2004 Shkolla e mjekësis riprodhuese
Universiteti Kornvel, Austri 1998 Punë praktike në sferën e riprodhimit asistues
Dizeldorf – Gjermani 1996 Specialiste e gjinekologjisë dhe obstetrikës- Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1986 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i gjinekologjisë dhe obstetrikës 2004 - 2010 Spitali special për gjinekologji dhe obstetrikë „Mala Bogorodica “ - Shkup
Reparti i riprodhimit asistues 1996 - 2004 Spitali i përgjithshëm - Prilep
Udhëheqës, reparti i gjinekologjisë dhe obstetrikës

Anëtare

- Е- Asociacioni Europian për riprodhim human dhe embriologji (ESHERE)
- Asociacioni i Mesdheut për riprodhim human

Gjuhë të huaja

- Anglisht

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language