D-r Pavle Dimcev

Informacion rreth doktorit


Dr. Pavle Dimçev
Specialist i gjinekologjisë dhe obstetrikës Gjinekologji dhe obstetrikë
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

1999 Britania e Madhe, St. George Hospital, Londër,
Reparti i diagnosës prenatale 1997 Holand – University Hospital Leiden,
Reparti i gjinekologjisë dhe obstetrikës 1996 Specialist i gjinekologjisë dhe obstetrikës
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1986 Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

22010- tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i gjinekologjisë dhe obstetrikës 2007 - 2010 Spitali special i gjinekologjisë dhe obstetrikës „Mala Bogorodica“ –Shkup
Reparti i gjinekologjisë dhe obstetrikës 2005 - 2007 Spitali privat shëndetësor „Remedika“ - Shkup
Reparti i gjinekologjisë dhe obstetrikës 1989 - 2005 Spitali special i gjinekologjisë dhe obstetrikës - Çair
Reparti i gjinekologjisë dhe obstetrikës

Edukimi shtesë

- King’s College Hospital - Center for fetal medicine

Çertifikata

- Çertifikat për ekokardiografi fetale - King’s College Hospital - Çertifikat për skrining ultrazëri nga Fetal Medicine Foundation London.

Anëtar

- ZGOM, FIGO, ISUOG, EA GO

Gjuhë të huaja

- Anglisht

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language