D-r Nikola Pancevski

Informacion rreth doktorit


Dr. Nikola Pançevski
Specialist i gjinekologjisë dhe obstetrikës Gjinekologji dhe obstetrikë
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2004 Specialist në menaxhment – Në Fakultetin e Minhenit
Universiteti i Minhenit, Gjermani 1998 Specialist i gjinekologjisë dhe obstetrikës - Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1990 Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i gjinekologjisë dhe obstetrikës, Specialist i gjinekologjisë dhe obsterikës, Drejtor Medicinal i spitalit 2010-2012 2005 - 2007 Spitali special i gjinekologjisë dhe obsterikës „Mala Bogorodica“ - Shkup
Drejtor Medicinal 2005-2007 2001 - 2010 Spitali special i gjinekologjisë dhe obsterikës „Mala Bogorodica“ - Shkup
Specialist i gjinekologjisë dhe obstetrikës 2005 Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë
Fakulteti i Mjekësisë, asistent 1998 – 2000 Qendra Klinike Universitare – Shkup
Kliniaka e gjinekologjisë dhe obstetrikës

Gjuhë të huaja

-Anglisht

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language