D-r Miroslav Temelkovski

Informacion rreth doktorit


Dr. Miroslav Temelkovski
Specialist i gjinekologjisë dhe obstetrikës Gjinekologji dhe obstetrikë
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

1999 Primarius
Universiteti „Sv Kiril i Metodij“ – Shkup, R. e Maqedonisë 1987 Specialist i gjinekologjisë dhe obstetrikës – Fakulteti i Mjekësisë – Shkup, R. e Maqedonisë
Universiteti „Sv Kiril i Metodij“ – Shkup, R. e Maqedonisë 1980 Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Sv Kiril i Metodij“ – Shkup, R. e Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i gjinekologjisë dhe obstetrikës 2004 - 2010 Spitali special i gjinekologjisë dhe obstetrikës „Mala Bogorodica“ - Shkup
Reparti i gjinekologjisë dhe obstetrikës 1990 - 2004 Spitali special i gjinekologjisë dhe obstetrikës – Çair, Shkup
Asistent GAK 1981 - 1990 Spitali special i gjinekologjisë dhe obstetrikës – Çair, Shkup
Reparti i gjinekologjisë dhe obstetrikës

Gjuhë të huaja

-Anglisht

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language