D-r Kamelija Busljetik

Informacion rreth doktorit


Dr. Kamelija Bushljetiq
Pulmoalergologjia Pulmologjia
Acibadem Sistina

kQuesto indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2004 Magjistër i pulmoalergologjisë „ Marker për ndezje sistematike të HOBB“
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 2000 Subspecialist i mjekësisë interne - Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1998 Subspecialist i mjekësisë interne - Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1993 Fakulteti i Mjekësisë, asistent i mjekësisë interne
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 1989 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2013

Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i pulmoalergologjisë

2011 Qendra Klinike Universitare, Shkup, R. e Maqedonisë
Klinika e pulmoalergologjisë, diagnosë dhe trajtim opstruktiv Sleep apnea, 2010 Qendra Klinike Universitare, Shkup, R. e Maqedonisë
Klinika e pulmoalergologjisë, ventilim jo invaziv 2002 Qendra Klinike Universitare, Shkup, R. e Maqedonisë
Klinika e pulmoalergologjisë, reparti për testim funkcional të mushkërive të bardha, udhëheqës i repartit 1992 - 2013 Qendra Klinike Universitare, Shkup, R. e Maqedonisë
Klinika e pulmoalergologjisë

Anëtare

- 1992 – Shoqata e mjekëve të R. së Maqedonisë - 1998 – Shoqata Europiane respiratore - 1999 – Akademija Europiane për alergologji dhe imunologji (EAACI) - 2001 – Shoqata respiratore e R. së Italisë - 2002 - Shoqata respiratore e R. së Turqisë - Delegat nacional i R. së Maqedonisë në shoqatën respiratore Europiane (ERS)

Gjuhë të huaja

- Anglisht

- Italisht

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language