D-r Irena Shuplinovska Jordanovska

Informacion rreth doktorit


Dr. Irena Shuplinovska Jordanovska
Specialiste e gjinekologjisë dhe obstetrikës Gjinekologji dhe obstetrikë
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2013 Specialiste e gjinekologjisë dhe obstetrikës – Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 2006 Fakulteti i Mjekësisë - Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 2005 Internship, Spitali klinik „ Shën Luka“, Gvardamanxhia, Malta, Reparti i perinatologjisë
Universiteti Malta, Malta 2004 Spitali klinik „Split“, Split, reparti i patologjisë, mjekësia ligjore dhe citologjia
Universiteti Split, Kroaci

Eksperienca profesionale

2013 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i gjinekologjisë dhe obstetrikës, specialiste e gjinekologjisë dhe obstetrikës 2012 Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Mjeke e përgjithshme 2007 - 2012 Qendra Klinike Universitare – Shkup
Klinika e gjinekologjisë dhe obstetrikës, specializante

Gjuhë të huaja

- Anglisht

- Gjermanisht

- Italisht

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language