D-r Dusko Mihajlovski

Informacion rreth doktorit


Dr. Dushko Mihajloski
Specialist radiolog Radiologjia diagnostike dhe intervente
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2004 Specialist i radiologjisë, Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ –Shkup, Rep. Maqedonisë 1996 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ –Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 -tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i radiologjisë diagnostike dhe intevente, radiolog, udhëheqës i repartit të radiologjisë 2008 - 2010 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e radiologjisë, radiolog, udhëheqës i repartit të neuroradiologjisë diagnostike 2004 - 2010 Asistent, Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ –Shkup, Rep. Maqedonisë 1999 - 2010 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e radiologjisë, radiolog

Gjuhë të huaja

-Anglisht

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language