Dr. Vanja Filipovski

Informacion rreth doktorit


Dr. Vanja Filipovski
Specialiste patologe

Laboratori diagnostike
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2007 Specialiste e patologjisë – Fakulteti i Mjekësisë- Shkup Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 2000 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2011 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i laboratories diagnostike 2002 - 2011 Fakulteti i Mjekësisë- Shkup
Instituti i patologjisë

Gjuhë të huaja

- Anglisht

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language