D-r Boban Sardjovski

Informacion rreth doktorit


Dr. Boban Sarxhovski
Specialist i gjinekologjisë dhe obstetrikës Gjinekologji dhe obstetrikë
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo. 

Edukimi

2008 Kirurgjia e avancuar laparaskopike
Qendra klinike, Ljubljanë 2007 Kirurgjia e avancuar laparaskopike "- Prof. Dejvid Gal
Spitali „Shën Paj“- Barcelonë 2005 Specialist i gjinekologjisë dhe obstetrikës- Fakulteti i Mjekësisë- Shkup Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë
1998 Fakulteti i Mjekësisë - Shkup Universiteti „Sv. Kiril i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2010 Spitali klinik „Acibadem Sistina“ Reparti i gjinekologjisë dhe obstetrikës 2001 - 2010 Spitali special për gjinekologji dhe obstetrikë „Mala Bogorodica “ - Shkup
Reparti i gjinekologjisë dhe obstetrikës 1999 - 2001 Shkolla e mesme e mjekësisë „Dr. Pançe Karagjozov“ – Shkup,
Profesor i anatomisë dhe fiziologjisë

Anëtar

IUGA (Bashkësia internacionale e urogjinekologëve)

Gjuhë të huaja

- Anglisht

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language