D-r Neda Trajkovska

Informacion rreth doktorit


Dr. Neda Trajkovska
Specialiste traumatologe Traumatologji
Acibadem Sistina

Questo indirizzo email è protetto dagli spambots. E' necessario abilitare JavaScript per vederlo.

Edukimi

2011 Specialiste e kirurgjisë së përgjithshme
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë 2004 Fakulteti i Mjekësisë – Shkup, R. e Maqedonisë
Universiteti „Sv. Kirii i Metodij“ – Shkup, Rep. Maqedonisë

Eksperienca profesionale

2011 - tani Spitali klinik „Acibadem Sistina“
Reparti i traumatologjisë, kirurg 2008 Klinika e traumatologjisë dhe ortopedisë St. Georg, Leipzig, Gjermani 2004-2011 Qendra Klinike Universitare - Shkup
Klinika e traumatologjisë

Anëtare

- Shoqata maqedonase e ortopedëve dhe traumatologëve (MAOT) - AO Trauma, - AO Spine, - Spine Experts Group (SEG)

Gjuhë të huaja

-Anglisht

TESTIMONIALS

Humanizmi është shenja mbrojtëse për “Acibadem Sistina”

source: Hello Magazin Të gjithë e adhurojnë, i mahniten dhe e duan. Por, kur do ta njoftoni personalisht menjëherë do ta kuptoni se pse. Thjesht j… Read More

NEWS & EVENTS

Rezonanca magnetike 3 Tesla do të sjellë një epokë të re në diagnostikim, Dr. Dushko Mihajlloski

Investimi në aparatin më bashkëkohor për rezonancë magnetike 3 Tesla, është edhe një konfirmim i cili tregon që “Acibadem Sistina” është lider në… Read More

MRI 3 Tesla - Një epokë e re në diagnostikim

MRI 3 Tesla është aparati më bashkëkohor për rezonancë magnetike, i cili gjendet për herë…

Radiokirurgjia e aparatit revolucionar TRILOGY vetëm në "Acibadem Sistina"

Radiokirurgjia është një lloj i terapisë rrezatuese që përdoret për trajtimin e tumoreve,…

Language