Д-р Димитар Трајков Д-р Џенгис Јашар Д-р Тони Јосифовски Соња Петковска Д-р Снежана Тимчева-Цветковска Д-р Снежана Адамовска – Клисаровска Д-р Слободан Дракулевски Д-р Славица Кралева Д-р Сенчо Нетков Д-р Павле Димчев Д-р Оливер Јовковски Никола Панчевски Д-р Неда Трајковска Д-р Небојша Настов Д-р Михајло Ивановски Д-р Митко Караѓозов Д-р Мирослав Темелковски Д-р МајаЧапова Стојчевска Д-р Маја Каличанин Марковска Д-р Љупчо Стојковски Д-р Љупчо Лековски Д-р Лилјана Муратовска Д-р Клементина Кузеска Проф. д-р Кирил Лозанче Д-р Катерина Кубелка – Сабит Камелија Бушљетиќ Д-р Јорданчо Иванов Проф. Д-р Јордан Савески Проф. д-р Јовица Угриновски Д-р Јован Костадинов Д-р Ирена Шуплиновска Јордановска Д-р Илија Мостров Проф. д-р Зоран Трајковски Д-р Златко Палчевски Д-р Елизабета Матевска-Атанасовска Д-р Душко Михајловски Д-р Драган Христов Д-р Драган Смилевски Д-р Дева Петрова Д-р Даниел Петровски Д-р Гордана Петровска Д-р Владимир Ортаков Д-р Владимир Ортаков Д-р Весна Пљакоска Д-р Васко Василевски Д-р Вања Филиповски Д-р Андреј Петров Д-р Ален Јовчевски Д-р Александар Мицковски Д-р Александар Лазаревски Д-р Владимир Аврамовски Д-р Александар Бојаџиев Владимир Јекиќ

СВЕДОШТВА

Човечноста е заштитен знак за „Аџибадем Систина“

Извор: Hello Magazin Сите ја обожаваат, ѝ се восхитуваат и ја сакаат. Но, кога лично ќе ја запознаете веднаш сфаќате и зошто. Едноставно ве маѓепсува… Read More

НОВОСТИ И НАСТАНИ

Д-р Душко Михајлоски: Магнетната резонанца 3 Tesla ќе донесе нова ера во дијагностиката

Инвестирањето во најсовремениот апарат за магнетна резонанца 3 Tesla е уште една потврда за определбата на „Аџибадем Систина“ да биде лидер во… Read More

MRI 3 Tesla - Нова ера во дијагностиката

MRI 3 Tesla претставува најсовремен апарат за магнетна резонанца, кој за првпат во…

Радиохирургија на револуционерниот TRILOGY единствено во „Аџибадем Систина“

Радиохирургијата е тип на зрачна терапија со која се третираат тумори, најчесто во…

Language