Информации за Лекар

Д-р Александра Хаџи-Димова
Диетолог
Диетологија и нутриционизам
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Образование

2003

Медицински факултет Скопје
Универзитет „Св.Кирил и Методиј“ Скопје

2014

Магистерски студии
нутриционизам

Технолошко-технички Факултет Велес
Универзитет „Св.Климент Охридски“ Битола

2015

Оддел за клиничка и амбулантска диетологија
Маслак – Р.Турција

Работно искуство

2015
Клиничка болница „Аџибадем Систина“
Оддел за диетологија
2012-2014
Центар за здрава храна
2006-2015
Септима
Innotech international , Франција
2005
Стручен соработник
Дијагностичка лабораторија Авицена
2004
Кабинет за дијабет
Здравствен дом поликлиника Јане Сандански

Странски јазици

-Англиски

СВЕДОШТВА

Човечноста е заштитен знак за „Аџибадем Систина“

Извор: Hello Magazin Сите ја обожаваат, ѝ се восхитуваат и ја сакаат. Но, кога лично ќе ја запознаете веднаш сфаќате и зошто. Едноставно ве маѓепсува… Read More

НОВОСТИ И НАСТАНИ

Д-р Душко Михајлоски: Магнетната резонанца 3 Tesla ќе донесе нова ера во дијагностиката

Инвестирањето во најсовремениот апарат за магнетна резонанца 3 Tesla е уште една потврда за определбата на „Аџибадем Систина“ да биде лидер во… Read More

MRI 3 Tesla - Нова ера во дијагностиката

MRI 3 Tesla претставува најсовремен апарат за магнетна резонанца, кој за првпат во…

Радиохирургија на револуционерниот TRILOGY единствено во „Аџибадем Систина“

Радиохирургијата е тип на зрачна терапија со која се третираат тумори, најчесто во…

Language