Информации за Лекар


Ана Антовска
Нутриционист Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите. 

Образование

2013 Комплетна обука по диететика, клинички и амбулантен нутриционизам
Маслак, Кадикој, Р. Турција 2014 Дипломиран Нутриционист
Технолошко – технички факултет - Велес, насока нутриционизам
Универзитет Св. Климент Охридски – Битола, Р. Македонија Во тек - магистерски студии Технолошко – технички факултет - Велес, насока нутриционизам
Универзитет Св. Климент Охридски – Битола, Р. Македонија

Работно искуство

2013 - сега Клиничка болница Аџибадем Систина
Оддел за нутриција и диета 2012 - 2013 Менаџер за квалитет и безбедносна храна и хасап координатор
Пекара Специјал – Скопје, Р.МАкедонија

Странски јазици

-Англиски

СВЕДОШТВА

Човечноста е заштитен знак за „Аџибадем Систина“

Извор: Hello Magazin Сите ја обожаваат, ѝ се восхитуваат и ја сакаат. Но, кога лично ќе ја запознаете веднаш сфаќате и зошто. Едноставно ве маѓепсува… Read More

НОВОСТИ И НАСТАНИ

Д-р Душко Михајлоски: Магнетната резонанца 3 Tesla ќе донесе нова ера во дијагностиката

Инвестирањето во најсовремениот апарат за магнетна резонанца 3 Tesla е уште една потврда за определбата на „Аџибадем Систина“ да биде лидер во… Read More

MRI 3 Tesla - Нова ера во дијагностиката

MRI 3 Tesla претставува најсовремен апарат за магнетна резонанца, кој за првпат во…

Радиохирургија на револуционерниот TRILOGY единствено во „Аџибадем Систина“

Радиохирургијата е тип на зрачна терапија со која се третираат тумори, најчесто во…

Language