Информации за Лекар


д-р Владимир Јекиќ
Специјалист  оториноларинголог

Оториноларингологија
Аџибадем Систина

Оваа е-адреса е заштитена од спамботови. Треба да ви е овозможено JavaScript за да ја видите.

Образование

1999

Примариус

Министерство за здравство – Република Македонија

1983

Усовршување по отохирургија – Медицински факултет - Загреб

Клиника за оториноларингологиа и цервико-фациjална хирургија

1982

Специјалист по оториноларингологија - Медицински факултет - Скопје

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија

1976

Медицински факултет - Скопје

Универзитет „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје, Р Македонија

Работно искуство

2010 - сега

Клиничка болница „Аџибадем Систина“

Оддел за оториноларингологија

1996 - 1997

Универзитетски клинички центар – Скопје, Р Македонија

Клиника за уво, нос и грло, оториноларинголог, директор на клиниката

1978 - 1996

Универзитетски клинички центар – Скопје, Р Македонија

Клиника за уво, нос и грло, оториноларинголог, раководител на оддел

Странски јазици:

- Англиски

СВЕДОШТВА

Човечноста е заштитен знак за „Аџибадем Систина“

Извор: Hello Magazin Сите ја обожаваат, ѝ се восхитуваат и ја сакаат. Но, кога лично ќе ја запознаете веднаш сфаќате и зошто. Едноставно ве маѓепсува… Read More

НОВОСТИ И НАСТАНИ

Д-р Душко Михајлоски: Магнетната резонанца 3 Tesla ќе донесе нова ера во дијагностиката

Инвестирањето во најсовремениот апарат за магнетна резонанца 3 Tesla е уште една потврда за определбата на „Аџибадем Систина“ да биде лидер во… Read More

MRI 3 Tesla - Нова ера во дијагностиката

MRI 3 Tesla претставува најсовремен апарат за магнетна резонанца, кој за првпат во…

Радиохирургија на револуционерниот TRILOGY единствено во „Аџибадем Систина“

Радиохирургијата е тип на зрачна терапија со која се третираат тумори, најчесто во…

Language